Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u siječnju

Popusti u siječnju

Stigla nam je nova, 2020. godina, a cijeli tim Poliklinike Kvaternik i dalje će se brinuti o vašem zdravlju. Za vas smo pripremili popuste na najpopularnije zahvate, tretmane i preglede nakon kojih možete odabrati željeni zahvat po najpovoljnijim cijenama! 

 

Radiofrekvencijsko smanjivanje nosnih školjki (15% popusta)

Imate problema s disanjem? Pored devijacije septuma, jedan od najčešćih uzroka problema s disanjem je hipertrofija nosnih školjki. Ona nastaje uglavnom zbog zadebljanja sluznice ili koštanog skeleta iste. Do toga može doći zbog brojnih razloga, a neki od njih su alergijska reakcija, upala sluznice zbog zlouporabe kapi za nos ili pak nepoznati uzroci. Ako vam je dosta začepljenog nosa i konačno želite prodisati punim plućima, naručite se na tretman još danas!

 

Radiofrekvencijsko smanjivanje nosnih školjki kod otežanog disanja na nos u siječnju je sniženo za čak 15 posto! Za samo 1700 kuna, naš stručni tim uklonit će sve vaše probleme s disanjem. 

Saznajte više o operaciji devijacije septuma.

 

Operacija karpalnog kanala (15% popusta)

Zauvijek se riješite boli i trnaca u šakama i rukama rutinskim, jednostavnim i iznimno uspješnim zahvatom dekompresije karpalnog tunela. Više nećete biti nespretni, neće vam ispadati stvari iz ruke niti će vas noćima buditi bol. 

 

Vratite potpunu mobilnost, osjet i finu motoriku, te se riješite boli zauvijek – naručite se još danas jer je cijena snižena za čak 15%. 

Saznajte više o operaciji karpalnog kanala.

 

UZV vrata, štitnjače i žlijezda slinovnica (15% popusta) 

Rad štitne žlijezde utječe na normalno funkcioniranje svih organa tijela, kao i na pravilan razvoj fetusa. U Poliklinici Kvaternik cijeli pregled štitne žlijezde obavlja se iznimno stručno, s velikim naglaskom na ugodnost pacijenta, te s obzirom na individualne potrebe svakog pojedinog pacijenta.

 

Provjerite svoju štitnu žlijezdu još danas po odličnoj cijeni od 340 kuna!  

Saznajte više o pregledu štitnjače

 

UZV kukova i specijalistički pregled specijalista dječje ortopedije (25% popusta)

Ultrazvuk kukova vaše bebe potpuno je sigurna i bezbolna pretraga kojom na vrijeme otkrivamo postoje li nepravilnosti unutar kukova ili zdjelice djeteta. Obavite pregled za samo 300 kuna!

 

U Poliklinici Kvaternik najmlađi pacijenti su nam uvijek i najdraži, te smo iznimno senzibilizirani na njihove potrebe, kao i na potrebe roditelja. Kod nas možete doći bez straha jer ćemo se uvijek pobrinuti da pregled vašeg djeteta obavimo pažljivo i stručno, te da protekne mirno i brzo, u veseloj atmosferi.

 

Pročitajte više o UZV kukova za bebe.

 

Kompletni ORL pregled + videoendoskopija nosa + bris nosa (20% popusta)

Upale i tegobe s uhom, grlom i nosom vrlo su čest problem naše populacije, a uzroci mogu biti vrlo različiti. Otorinolaringološkim pregledom u Poliklinici Kvaternik na siguran i bezbolan način doći ćemo do glavnog uzroka bolesti uha, nosa i grla, te do optimalnih rješenja za svakog pojedinog pacijenta.

 

Zimi su prehlade jako česte pa ovaj mjesec obavite kompletni ORL pregled po odličnoj cijeni od 520 kuna!

 

Saznajte više o ORL pregledu. 

 

Za sva pitanja oko pregleda i slobodnih termina, nazovite nas na broj 01 6131 900 ili 091 6337 708 ili ispunite kontakt formu.

 

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH