Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u studenom

Jesen je idealno vrijeme za novi početak i rad na najboljoj verziji sebe. U Poliklinici Kvaternik ovog smo mjeseca pripremili popuste na najpopularnije zahvate, tretmane i preglede kojim ne samo da ćete osvježiti svoj izgled, već ćete se osjećati bolje i zdravije u svojoj koži.

Saznajte koji popusti vas očekuju u studenom i rezervirajte svoj termin na vrijeme:

Gornja blefaroplastika + botox čela i periokularne regije (1.000 kn popusta)
Pomladite svoje lice prije božićnih blagdana! Za efekt odmornog i mladenačkog izgleda, u Poliklinici Kvaternik vršimo zahvate pomlađivanja čiji su prvi efekti vidljivi odmah. Naručite se na podizanje gornjih kapaka te botox čela i periokularne regije za 6.820 kn.

Saznajte više o blefaroplastici i tretmanu botoxom.

Mezoterapija lica ili dekoltea hijaluronom (15% popusta)
Potaknite obnovu stanica kože prirodnim tretmanom! Mezoterapija čini kožu lica i dekoltea elastičnom, sjajnom i mladolikom. Naručite se u studenom i tretman obavite za 1.190 kuna. Više o mezoterapiji saznajte ovdje.

Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža (20% popusta)
Ako iz estetskih razloga već duže vrijeme želite ukloniti madeže, bradavice ili druge kožne promjene, naručite se na njihovo uklanjanje radiofrekvencijom. Tehnika uklanjanja radiofrekvencijom vrlo je precizna, stoga je rizik od nastanka ožiljaka minimalan.

Naručite se na tretman u studenom i uklonite do pet madeža ili drugih kožnih promjena za 999 kuna. Više o uklanjanju madeža saznajte ovdje.

Ultrazvuk dojki (100 kn popusta)
Sve više osoba obolijeva od raka dojke stoga je naglasak na njegovom ranom otkrivanju. Uz redovite mjesečne samopreglede, ultrazvuk dojki potrebno je obavljati barem jednom godišnje kako biste se uvjerili u uredan nalaz. Naručite se na UZV dojki u studenom i obavite ga za samo 300 kuna. Više o ultrazvuku dojki saznajte ovdje.

Ortopedski pregled + tretman viskosuplementacijom (15% popusta)
Viskosuplementacija je metoda liječenja promjena u zglobovima koja dugoročno popravlja kvalitetu života, pokretljivost i stupanj tjelesne aktivnosti bez prisutnosti boli. Usporite proces starenja hrskavice i riješite se boli! Obavite tretman injekcijom Hyalubrix 60 uz specijalistički pregled ortopeda ovisno o lokalizaciji boli:

Pregled i terapija koljena i drugih zglobva

    • Liječenje jednog zgloba za 1.530 kuna
    • Liječenje dva zgloba za 2.550 kuna

Pregled i terapija kuka

      • Liječenje jednog kuka za 2.040 kuna
      • Liječenje oba kuka za 3.570 kuna

Više o liječenju zglobova hijaluronskom kiselinom saznajte ovdje.

Artroskopija zgloba (20% popusta)

Ozljede i oštećenja na zglobovima i ligamentima mogu značajno smanjiti kvalitetu života i otežati bavljenje sportom. Ovog mjeseca darujemo vas s 20% popusta na artroskopski zahvat koji će vam omogućiti brzi oporavak i povratak svakodnevnim aktivnostima. Naručite se do kraja mjeseca i zahvat platite po promotivnoj cijeni od 6.000 kuna. Više o artroskopiji saznajte ovdje.

Za sva pitanja oko pregleda i slobodnih termina, nazovite nas na broj 01 6131 900 ili 091 6337 708 ili ispunite kontakt formu.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH