Zakažite termin

Skinbooster tretman

ESTETSKI TRETMANI

Skinbooster tretman

suvremene metode dijagnostike i liječenja

stručno i iskusno osoblje poliklinike

visoka kvaliteta uz pristupačne cijene

Skin booster tretman za lice novi je pristup hidrataciji kože kojim se ona osvježava i dubinski hidratizira iznutra. Tekstura kože vidno se poboljšava te se vašem licu vraća svježina, blistavost i mladenački sjaj.

 

 

 

Što su boosteri za lice?

 

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak kože čiji je zadatak vezanje vode odnosno hidratacija kože. Kliničkim studijama je dokazana  smanjena proizvodnja hijalurona, kolagena i elastina iz kožnih fibroblasta nakon 28. godine života, kao i smanjena kvaliteta postojećeg hijalurona. Kao posljedica toga, koža s vremenom gubi sjaj, bore i  nepravilnosti postaju vidljivije, koža postaje neelastična i gruba.

 

Skinboosteri su proizvodi posebno dizajnirani za nadoknadu kožnog kolagena i hijalurona, vlažeći je iznutra te pomlađujući kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Ovim putem postiže se dubinska hidratacija koju niti jedna krema ne može postići.

 

U Poliklinici Kvaternik koristimo iznimno učinkovite i visokokvalitetne boostere za lice Restylane Vital skinboostere koji gotovo trenutno vraćaju svježinu i elastičnost vašoj koži. Naši liječnici vrlo su pažljivi i stručni a cijeli postupak je brz i gotovo bezbolan.

 

 

Kandidati

 

Skin booster tretman za lice namijenjen je ženama i muškarcima bez obzira na tip kože i dob, a osobito se preporučuje nakon 28. godine života kada koža počinje gubiti kolagen i elastičnost.

 

Boosteri za lice Restylane Skinbooster Vital najčešće se koriste za tretiranje oštećene kože oko usana, obraza i brade te reduciraju tzv. pušačke bore i ožiljke zaostale nakon akni.

Oduševljena sam ovim novim skinbooster tretmanom! U mladosti sam muku mučila s aknama, kasnije s ožiljcima, a nakon samo dva tretmana u Kvaterniku gotovo svi ožiljci kao da su izbrisani s lica. Čudo zvano skinbooster 😊 *

    Mia Šarčević

Velika preporuka Poliklinici Kvaternik! Inovativni, stručni, pažljivi, nasmiješeni, što vam više treba. Skin booster tretman za lice za mene je bio pun pogodak i svesrdno ga preporučujem svima. *

 

    Kristina Katona

Tretman je prošao vrlo uspješno, za mene skroz bezbolno i jako sam zadovoljna. Riješila sam se bora oko usta i preporučila bih skinboostere svima s istim problemom. Atmosfera i osoblje poliklinike također je za svaku pohvalu! *

    Ema Bauk

Kako izgleda tretman?

 

Postupak obično traje oko 15-20 minuta te se prethodno aplicira krema za ublažavanje boli. Boosteri za lice se apliciraju tankom iglom te postupak nije odveć bolan.

 

Shemu ponavljanja postupka dogovaramo individualno sa svakim klijentom, ovisno o stanju kože, željama i potrebama. Najčešće se postupak ponavlja nakon 6-9 mjeseci.

 

 

 

Priprema za skin booster tretman

 

Za Restylane skinbooster tretman nije potrebna posebna priprema, no preporučuje se doći bez šminke te čistog lica.

Dr. Iva Brkić

Specijalist otorinolaringologije

Subspecijalizant plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata

Skin booster tretman za lice novi je pristup hidrataciji kože, a Restylane Vital skinboosteri koje koristimo u našoj Poliklinici, posebno su dizajnirani za nadoknadu kožnog kolagena i hijalurona, vlažeći je iznutra te pomlađujući kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Ovim putem postiže se dubinska hidratacija koju niti jedna krema ne može postići.*

Mjere opreza

 

Neposredno nakon postupka može se pojaviti crvenilo kože, manji podljevi i oticanje te bolnost na mjestu aplikacije no sve uglavnom nestane nakon dan-dva i ne ostavlja trajne posljedice.

 

Skin booster tretman ne preporučuje se osobama koje imaju neku vrstu autoimune bolesti, kožne bolesti, herpes i slično. Ukoliko pijete Aspirin ili ste na anti-koagulacijskoj terapiji, također se ne preporučuje tretman.

 

Za sva dodatna pitanja, nedoumice i mjere opreza vezane za tretman i njegovu aplikaciju stojimo vam na raspolaganju.  

 

 

Kontaktirajte nas

Ako želite osvježiti, hidratizirati te poboljšati izgled svoje kože lica, javite nam se već danas i dogovorite svoj termin za konzultacije i tretman. Dostupni smo za sve dodatne informacije i pitanja vezana za skinbooster tretman.

 

 

 

Skin boosteri – cijena

 

Cijenu tretmana skin boosterima te svih ostalih usluga možete pogledati u Cjeniku usluga

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH