ESTETSKI TRETMANI

Skinbooster tretman

Suvremene metode dijagnostike i liječenja

Stručno i iskusno osoblje poliklinike

Visoka kvaliteta uz pristupačne cijene

Skinbooster tretman

sto-je-skinbooster

kandidati

kako-izgleda-tretman

priprema-pacijenata

mjere-opreza

Skin booster tretman za lice novi je pristup hidrataciji kože kojim se ona osvježava i dubinski hidratizira iznutra. Tekstura kože vidno se poboljšava te se vašem licu vraća svježina, blistavost i mladenački sjaj.

povećanje usana

Što su boosteri za lice?

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak kože čiji je zadatak vezanje vode odnosno hidratacija kože. Kliničkim studijama je dokazana  smanjena proizvodnja hijalurona, kolagena i elastina iz kožnih fibroblasta nakon 28. godine života, kao i smanjena kvaliteta postojećeg hijalurona. Kao posljedica toga, koža s vremenom gubi sjaj, bore i  nepravilnosti postaju vidljivije, koža postaje neelastična i gruba.

Skinboosteri su proizvodi posebno dizajnirani za nadoknadu kožnog kolagena i hijalurona, vlažeći je iznutra te pomlađujući kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Ovim putem postiže se dubinska hidratacija koju niti jedna krema ne može postići.

U Poliklinici Kvaternik koristimo iznimno učinkovite i visokokvalitetne boostere za lice Restylane Vital skinboostere koji gotovo trenutno vraćaju svježinu i elastičnost vašoj koži. Naši liječnici vrlo su pažljivi i stručni a cijeli postupak je brz i gotovo bezbolan.

kada-se-odluciti-za-tretman-filerima

Kandidati


Skin booster tretman za lice namijenjen je ženama i muškarcima bez obzira na tip kože i dob, a osobito se preporučuje nakon 28. godine života kada koža počinje gubiti kolagen i elastičnost.

Boosteri za lice Restylane Skinbooster Vital najčešće se koriste za tretiranje oštećene kože oko usana, obraza i brade te reduciraju tzv. pušačke bore i ožiljke zaostale nakon akni.

botox

Kako izgleda tretman?

Postupak obično traje oko 15-20 minuta te se prethodno aplicira krema za ublažavanje boli. Boosteri za lice se apliciraju tankom iglom te postupak nije odveć bolan.

Shemu ponavljanja postupka dogovaramo individualno sa svakim klijentom, ovisno o stanju kože, željama i potrebama. Najčešće se postupak ponavlja nakon 6-9 mjeseci.

priprema-za-pregled i zahvat

Priprema za skin booster tretman

Za Restylane skinbooster tretman nije potrebna posebna priprema, no preporučuje se doći bez šminke te čistog lica.

Dr. Iva Brkić

Specijalist otorinolaringologije

Subspecijalizant plastične i rekonstruktivne kirurgije glave i vrata

Skin booster tretman za lice novi je pristup hidrataciji kože, a Restylane Vital skinboosteri koje koristimo u našoj Poliklinici, posebno su dizajnirani za nadoknadu kožnog kolagena i hijalurona, vlažeći je iznutra te pomlađujući kožu lica, vrata, dekoltea i ruku. Ovim putem postiže se dubinska hidratacija koju niti jedna krema ne može postići.
kada-se-odluciti-za-tretman-filerima

Mjere opreza

Neposredno nakon postupka može se pojaviti crvenilo kože, manji podljevi i oticanje te bolnost na mjestu aplikacije no sve uglavnom nestane nakon dan-dva i ne ostavlja trajne posljedice.

Skin booster tretman ne preporučuje se osobama koje imaju neku vrstu autoimune bolesti, kožne bolesti, herpes i slično. Ukoliko pijete Aspirin ili ste na anti-koagulacijskoj terapiji, također se ne preporučuje tretman.

Za sva dodatna pitanja, nedoumice i mjere opreza vezane za tretman i njegovu aplikaciju stojimo vam na raspolaganju.  

Cjenik usluga

Pogledajte cjenik usluga, akcije, popuste i posebne ponude.

Cjenik usluga

Akcije i popusti

Bankovne kartice – bez kamata i naknada putem POS uređaja

Odstranjivanje madeža

Uglavnom se zamišljaju kao smeđe promjene, tj. izrasline iznad razine kože, no mogu biti vrlo raznovrsni izgledom. Pojavljuju se na bilo kojem mjestu na koži, pojedinačno ili u grupama, a najčešće su smeđe boje. Njihova pojava nije vezana za životnu dob te se mogu pojaviti u svim dobnim skupinama.

Zakažite konzultacije

Odstranjivanje bradavica

Ovo su virusne izrasline, obično multiple, tj. pojavljuju se u grupama te se vrlo lako i često šire i na okolna područja na tijelu, a potencirane su vlažnošću kože.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje fibroma

Vezivne izrasline koje se pojavljuju u skupinama, a najčešće se nalaze na vratu, licu, dekolteu i različitim pregibima na tijelu.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje ateroma

Oni su proširene i začepljene žlijezde lojnice koji nastaju pojačanim lučenjem lojne žlijezde. Manifestiraju se u obliku čvorića na koži, odnosno ciste ili vrećice i skloni su inflamiranju.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje hemangioma

Poznati i kao vaskularni tumori, to su oštećenja tkiva koja se pojavljuju kod beba u roku od nekoliko tjedana nakon rođenja. Obično se javljaju oko vrata i glave, a predstavljaju najčešće tumore kod djece. Uglavnom nestaju kroz nekoliko mjeseci, no neki mogu trajati i godinama, te se takvi trebaju redovito pregledavati. Hemangiomi se mogu javiti i u odrasloj dobi.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje lipoma

Javljaju se u obliku mekanih, pomičnih potkožnih čvorića, formiraju se od inkapsuliranog masnog tkiva, a mogu se pojaviti bilo gdje na tijelu.

Promjene na koži uglavnom je potrebno i preporučljivo ukloniti, i to što prije kako bismo spriječili njihovo razvijanje i prevenirali moguće zdravstvene probleme ako se radi o kancerogenim izraslinama. One se u cijelosti odstranjuju, sve se kancerogene stanice uklanjaju iz organizma, a izrasline se potom vrlo rijetko ponovno pojavljuju.

Zakažite konzultacije

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate madeže i izrasline na tijelu koje vam smetaju ili koje se mijenjaju, naručite se za njihovo uklanjanje ili za dermatološki pregled već danas u našoj Poliklinici! Ispunite naš online obrazac, pošaljite email ili nas nazovite. Obratite nam se s povjerenjem!

Uklanjanje madeža, fibroma i ateroma – cijena

Cijenu odstranjivanja madeža kao i naših ostalih usluga možete pogledati u Cjeniku usluga.

Ocijenjeno 4.9/5 na temelju 15 recenzija pacijenata Poliklinika Kvaternik

KONTAKTIRAJTE NAS

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.

Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijeniti ovdje.

Adresa:

Poliklinika Kvaternik, Šubićeva ulica 27
10000 Zagreb, Hrvatska

Kontakt i telefon:

Tel: +385 1 6131900
Mob: +385 91 6337 708

E-mail:

info@poliklinika-kvaternik.hr

Društvene mreže:

facebook.com/PoliklinikaKvaternik
WhatsApp

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Pitajte doktora