Zakažite termin

Izjave klijenata

Izjave klijenata

null
Igor Martinko

dr Pirkl mi je kao “starom konju” od 35 godina operirala krajnike, sve je prošlo super, drugi dan nakon operacije jeo odojak  … Još jednom hvala 

null
Jakob Delić

Dr. Pirkl je izuzetno profesionalna, ljubazna i ugodna osoba. Radila mi je rinoplastiku te napravila sve onako kao što smo prije dogovorili. Ona i njezino osoblje zaslužuju apsolutno sve pohvale. 

null
Iva Kereta

Dr.Pirkl,divna. Odstranjivala sam madeze..proslo bezbolno…cijena prihvatljiva, usluga i atmosfera odlicna…preporucam! 

null
Bruno Sudarević

Vrhunska atmosfera i izrazito strucno osoblje. Posebne pohvale za doktoricu Pirkl 

null
Andrijana Bakula

Divna atmosfera i osoblje!!! 

null
Antonija Jurela

Izrazite pohvale doktorici Pirkl za najlakšu ruku kod skidanja mojih madeža. 
Antonija

null
Ivy Valigio

Kod dr. Irene Pirkl obavila sam u prosincu 2017.g. zahvat sekundarne rinoplastike. Niz godina planirala sam navedeni zahvat no zbog kompleksnosti slučaja nisam osjećala sigurnost. Od trenutka kada sam s dr. Pirkl obavila preliminarni razgovor nisam dvojila ni sekunde da je ona najbolji izbor. S cjelokupnim postupkom kao i konačnim rezultatom sam prezadovoljna i od srca preporučujem doktoricu!

null
Korina Loncar

Kod Dr.Pirkl sam operirala gornje kapke zbog viska koze koja je odavala dojam umornog lica.Dr.Pirkl me odusevila svojom spontanoscu, iskustvom i strucnoscu te sam prezadovoljna postignutim rezultatom i cjelokupnom uslugom.Nakon operacije oci su mi prirodne,izrazajnije, a lice svjezije.Oziljci su potpuno nevidljivi.Svakako bih preporucila Polikliniku Kvaternik kao prvi i pravi izbor!
Lijep pozdrav Korina Loncar

null
Darko Jajetić

Sin je operirao mandule kod dr. Pirkl. Operacija je prošla više nego odlično. Cijeli tim je za svaku preporuku. 
Darko Jajetić

null
Sunčica Šušak

Poštovani,

svakako moram prokomentirati moj posjet Poliklinici, te uslugu koju sam tamo dobila.
Jednom davno bila sam kod doktorice Pirkl na pregledu u bolnici, zapamtila sam je jer je i tada bila iznimno ljubazna, a terapija koju mi je propisala napokon je donijela rezultate. Nakon toga moja situacija sa sinusima znatno se poravila.
Nedavno sam ponovo trebala otorinološki pregled zbog sinusa. Kada sam vidjela da  Dr. Pirkl radi privatno, nisam dvojila ni trenutka. Sve što sam i prije nekoliko godina spoznala o dr Prikl, potvrdilo se – ona  je stvarno izuzetna liječnica koja uz profesionalni pristup ne zanemaruje i humani. Terapija je ponovo bila pogođena i evo me kao nova. Isti pristup, ista profesionalnost kao i prije. Svaka preporuka za Polikliniku i dr. Prikl. 
Hvala i srdačan pozdrav,

Sunčica Šušak

NAČIN PLAĆANJA

Bankovne kartice – bez kamata i naknada putem POS uređaja

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite: Tel: +385 1 6131 900 / Mob: +385 91 6337 708

Kontakt

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH