Iskustva pacijenata - Poliklinika Kvaternik

Igor Martinko Igor Martinko

dr Pirkl mi je kao “starom konju” od 35 godina operirala krajnike, sve je prošlo super, drugi dan nakon operacije jeo odojak … Još jednom hvala 

Jakob Delić Jakob Delić

Dr. Pirkl je izuzetno profesionalna, ljubazna i ugodna osoba. Radila mi je rinoplastiku te napravila sve onako kao što smo prije dogovorili. Ona i njezino osoblje zaslužuju apsolutno sve pohvale.

Iva Kereta Iva Kereta

Dr.Pirkl,divna. Odstranjivala sam madeze..proslo bezbolno…cijena prihvatljiva, usluga i atmosfera odlicna… preporucam!

Bruno Sudarević Bruno Sudarević

Vrhunska atmosfera i izrazito strucno osoblje. Posebne pohvale za doktoricu Pirkl

Andrijana Bakula Andrijana Bakula

Divna atmosfera i osoblje!!!

Antonija Jurela Antonija Jurela

Izrazite pohvale doktorici Pirkl za najlakšu ruku kod skidanja mojih madeža.
Antonija

Ivy Valigio Ivy Valigio

Kod dr. Irene Pirkl obavila sam u prosincu 2017.g. zahvat sekundarne rinoplastike. Niz godina planirala sam navedeni zahvat no zbog kompleksnosti slučaja nisam osjećala sigurnost. Od trenutka kada sam s dr. Pirkl obavila preliminarni razgovor nisam dvojila ni sekunde da je ona najbolji izbor. S cjelokupnim postupkom kao i konačnim rezultatom sam prezadovoljna i od srca preporučujem doktoricu!

Korina Loncar Korina Loncar

Kod Dr.Pirkl sam operirala gornje kapke zbog viska koze koja je odavala dojam umornog lica.Dr.Pirkl me odusevila svojom spontanoscu, iskustvom i strucnoscu te sam prezadovoljna postignutim rezultatom i cjelokupnom uslugom.Nakon operacije oci su mi prirodne,izrazajnije, a lice svjezije.Oziljci su potpuno nevidljivi.Svakako bih preporucila Polikliniku Kvaternik kao prvi i pravi izbor!
Lijep pozdrav Korina Loncar

Darko Jajetić Darko Jajetić

Sin je operirao mandule kod dr. Pirkl. Operacija je prošla više nego odlično. Cijeli tim je za svaku preporuku.
Darko Jajetić

Sunčica Šušak Sunčica Šušak

Poštovani,

svakako moram prokomentirati moj posjet Poliklinici, te uslugu koju sam tamo dobila.
Jednom davno bila sam kod doktorice Pirkl na pregledu u bolnici, zapamtila sam je jer je i tada bila iznimno ljubazna, a terapija koju mi je propisala napokon je donijela rezultate. Nakon toga moja situacija sa sinusima znatno se poravila.
Nedavno sam ponovo trebala otorinološki pregled zbog sinusa. Kada sam vidjela da  Dr. Pirkl radi privatno, nisam dvojila ni trenutka. Sve što sam i prije nekoliko godina spoznala o dr Prikl, potvrdilo se – ona  je stvarno izuzetna liječnica koja uz profesionalni pristup ne zanemaruje i humani. Terapija je ponovo bila pogođena i evo me kao nova. Isti pristup, ista profesionalnost kao i prije. Svaka preporuka za Polikliniku i dr. Prikl.
Hvala i srdačan pozdrav,

Sunčica Šušak

Pitajte doktora