Urologija Zagreb

Urologija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i liječenjem bolesti muškog i ženskog urinarnog trakta, odnosno mokraćnog sustava. To uključuje bolesti mokraćovoda, mokraćne cijevi (uretre), mokraćnog mjehura i bubrega. Urologija se također bavi bolestima muških reproduktivnih organa – prostate i testisa – te muškog spolovila.

Uz dijagnostiku i liječenje, u urologiji se veliki fokus stavlja na prevenciju i rano otkrivanje urogenitalnih problema koji vrlo često zahvaćaju oba spola, i to  s ciljem njihova pravovremenog liječenja. Iz tog razloga, preporučuju se redovni godišnji urološki pregledi, osobito muškarcima nakon 45. godine života.

Urologija u Poliklinici Kvaternik

U Poliklinici Kvaternik vaše zdravlje uvijek nam je na prvom mjestu, stoga okupljamo tim stručnih i iskusnih urologa koji će se vrhunski pobrinuti za vas. Od prvog pregleda do posljednje kontrole nakon zahvata, naši najbolji urolozi u Zagrebu su tu da vam olakšaju proces liječenja i pomognu vam da se što prije oporavite.

Urolozi Poliklinike Kvaternik također će vas savjetovati kako voditi brigu o zdravlju mokraćnog sustava i reproduktivnih organa kako bismo zajednički spriječili razvoj i napredovanje urogenitalnih bolesti.

Kod nas uvijek možete računati na potpuno individualiziran pristup te maksimalnu posvećenost vama i vašim potrebama. Bez obzira na opsežnost zahvata ili pregleda koji kod nas obavljate, pobrinut ćemo se da se osjećate ugodno i odgovorit ćemo na sva vaša pitanja.

Obratite nam se s povjerenjem i naručite se na urološki pregled ili zahvat već danas. Uz pravovremenu dijagnozu i liječenje pomoći ćemo vam spriječiti daljnje komplikacije i ozbiljnije zdravstvene probleme.  

Pregledi i dijagnostika

Prvi korak u prevenciji bolesti te očuvanju zdravlja mokraćnog sustava i muškog reproduktivnog sustava jesu preventivni urološki pregledi i dijagnostički postupci. U Poliklinici Kvaternik obavljamo ih brzo, detaljno te s minimalnom neugodnosti za pacijenta.

Pregled urologa, UZV i analiza mokraće


Cistoskopija


UZV prostate


UZV urotraktaUZV mjehura


Biopsija prostate + PHD


Kontrolni pregled


Kirurški zahvati

Naši urolozi obavljaju niz operativnih zahvata kojima se liječe poteškoće i bolesti urološkog trakta i muških spolnih organa, uključujući elektivni zahvat vazektomije kao metode trajne kontracepcije u muškaraca. Sve zahvate obavljamo najsuvremenijim kirurškim metodama, te s visokim postotkom uspješnosti.

Izjave naših klijenata

O kvaliteti i stručnosti Poliklinike Kvaternik govore brojni zadovoljni klijenti kojima smo pomogli na putu do izlječenja i postizanja životnog zadovoljstva. Ovakva pozitivna iskustva i lijepe riječi naših pacijenata velika su nam motivacija i dodatan poticaj da svoje usluge kontinuirano unaprjeđujemo.

 • Kristina TupekKristina Tupek

  I am very pleased with my experience at this clinic. The staff is very professional and kind as well. Unlike some of my other experiences at other clinics, the staff at this clinic actually listened to me and treated me like a person instead of a number waiting to get cashed in. I would highly recommend this clinic to everyone.

  Pročitajte više
 • stjepan vrtaricstjepan vrtaric

  Nice staff. Didnt wait long. You can have a quick snack if you need to wait a lil. No wait lines just straight to work. All in all very nice experience and they are LGBTQ+ friendly. You can get everything from a nose job to gender swap.

  Pročitajte više
 • Cihan GünayCihan Günay

  One of the best in the city

  Pročitajte više
 • Vanesa CackovicVanesa Cackovic

  Absolutely brilliant. I did a Meniscectomy at the Clinic and can’t say anything but thank you everyone for the wonderful experience.
  The whole staff, from Dr. Vrgoč to nurses and technicians were caring, explaining the procedure, always helpful and kind. They ensured I had a smooth prep, surgery, and follow-up. Highly recommending the Clinic to anyone.

  Pročitajte više

Zašto odabrati Polikliniku Kvaternik

Pristup kroničnoj rani

Pacijent na prvom mjestu

Ugodnom atmosferom i individualiziranom pristupom osiguravamo našim pacijentima pozitivno iskustvo liječenja.

Najviši standardi kvalitete

Ljubazno i stručno osoblje

Naše osoblje uvijek će odgovoriti na vaša pitanja i pobrinuti se da vaš boravak u poliklinici protekne u najboljem redu.

Detaljna dijagnostika

Suvremene metode liječenja

Koristimo svjetski priznate, inovativne metode i koncepte liječenja te stavljamo fokus na kontinuiranu edukaciju cijelog tima.

Zadovoljstvo pacijenta

Vrhunska medicinska oprema

U dijagnostici i liječenju koristimo tehnološki napredne medicinske uređaje uz koje postižemo visoku stopu uspješnosti.

Zadovoljstvo pacijenta

Najviša kvaliteta uz pristupačne cijene

Kod nas ćete uvijek dobiti uslugu koja zadovoljava najviše standarde struke po cijenama koje si možete priuštiti.

Naši liječnici

Berislav Mažuran

Doc. prim. dr. sc. Berislav Mažuran, dr. med.

Specijalist urologije
Subspecijalist urološke onkologije

Cjenik usluga

Pogledajte cjenik usluga, akcije, popuste i posebne ponude.

Cjenik usluga

Akcije i popusti

Bankovne kartice – bez kamata i naknada putem POS uređaja

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.

Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijeniti ovdje.

Poliklinika Kvaternik, Šubićeva ulica 27
10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 1 6131900
Mob: +385 91 6337 708

info@poliklinika-kvaternik.hr

facebook.com/PoliklinikaKvaternik
WhatsApp

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Pitajte doktora