Zakažite termin
Operacija štitnjače

Zašto je važno redovito kontrolirati štitnu žlijezdu?

Vijesti

Zašto je rad štitne žlijezde jako važan?

Štitnjača je endokrina žlijezda iz koje se luče hormoni potrebni za normalno funkcioniranje svih organa tijela: 

  • srca, 
  • pluća, 
  • proizvodnju krvnih stanica, 
  • probavni sustav, 
  • mišićno koštani sustav, 
  • proizvodnju energije
  • bazalni metabolizam
  • kao i na pravilan razvoj fetusa. 
Ultrazvuk dječjih kukova

Ultrazvuk dječjih kukova važno je obaviti na vrijeme, a evo i zašto!

Akcije Ortopedija

Ultrazvuk dječjih kukova sigurna je i bezbolna pretraga. Tako na vrijeme otkrivamo postoje li nepravilnosti unutar kukova ili zdjelice djeteta. 

Ovaj pregled ubraja se u redovne preglede novorođene bebe. Važno ga je obaviti na vrijeme, a evo i zašto! U slučaju nepravilnosti kukovi se moraju početi liječiti na vrijeme. Tako sprječavamo kasnije posljedice. 

dermatologija

Prevencija je pola zdravlja, uklonite kožne promjene na vrijeme!

Akcije

Bojite se zahvata uklanjanja madeža? U Poliklinici Kvaternik nestat će vam svaki strah, a gotovi ste u istom danu.

Gotovo svaki čovjek na svijetu ima obilježja u obliku madeža ili nekog sličnog znamenja. Oni mogu postojati od rođenja. No, mogu se pojaviti i u određenim periodima života zbog utjecaja određenih genetskih faktora ili pak načina života.

Otokliza

Tko su idealni kandidati za korekciju ušiju?

Akcije

Otokliza ili korekcija ušiju je estetska operacija ušiju, tj. korekcija odstojećih uški, a jedan je od najčešćih zahvata u estetskoj, odnosno korektivnoj kirurgiji. Važno je napomenuti da su odstojeće uši isključivo estetski problem i kao takve ne predstavljaju smetnju za razvoj sluha. 

Kod tek rođenih beba, u prvim mjesecima života, odstojeće uške mogu se riješti na neinvazivan način pod uvjetom da je deformitet u blažem obliku.

S novim artroskopskim stupom bezbolno rješavamo i najteže zahvate!

Ortopedija

Artroskopijom zgloba mogu se izvesti najrazličitiji zahvati, a kako smo nabavili novi artroskopski stup možemo bez problema riješiti i najteže zahvate kao što su toaleta zgloba, operacije meniska, rekonstrukcije prednjih i stražnih križnih ligamenata, itd.

Na taj način vršimo pregled te liječenje oštećenja i ozljeda unutar zgloba –  kroz kožni rez od svega nekoliko milimetara uvede se artroskop. 

Dr. Vrgoč sudionik na povijesnoj utakmici GNK Dinama

Vijesti

Član našeg tima, ortoped doc. dr. sc. Goran Vrgoč, specijalist za sportske ozljede bio je sudionikom postizanja jednog od najvećih rezultata u povijesti GNK Dinama.

Dr. Vrgoč je već pet godina član liječničkog tima GNK Dinamo i kao specijalist za sportske ozljede se u tom periodu brinuo za zdravlje raznih dijelova Dinamovog pogona,

12

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH