ESTETSKA KIRURGIJA

EndoLift - Laserski tretmani u Poliklinici Kvaternik

Suvremene metode liječenja

Stručno i iskusno osoblje poliklinike

Visoka kvaliteta uz pristupačne cijene

EndoLift - Laserski tretmani u Poliklinici Kvaternik

sto-je

kandidati

tijek

priprema-pacijenta

oporavak-pacijenta

nuspojave

U potrazi za mladolikom i blistavom kožom, mnogi često traže nekirurške tretmane koji daju učinkovite rezultate uz minimalno vrijeme oporavka. Stoga, zadovoljstvo nam je predstaviti vam EndoLift, inovativni laserski tretman koji vam može pomoći da postignete mladenački i pomlađeni izgled bez potrebe za invazivnom operacijom.

Svojom sposobnošću zatezanja i revitalizacije kože bez potrebe za invazivnim kirurškim zahvatom, Endolift je postao tražen i rado korišten kozmetički zahvat.

U sljedećim retcima odgovorit ćemo na pitanje što je to EndoLift laser, kako djeluje, tko su kandidati za EndoLift laserski tretman, koje prednosti donosi EndoLift, gdje se najviše EndoLift laser koristi, koje su nuspojave ovog nekriruškog estetskog tretmana te kako se pripremiti za tretman EndoLift laserom.

priprema-za-pregled i zahvat

Što je EndoLift?

EndoLift je revolucionarni nekirurški laserski zahvat namijenjen zatezanju i pomlađivanju kože lica. Koristi naprednu lasersku tehnologiju za poticanje proizvodnje kolagena, što rezultira poboljšanim tenom kože, teksturom i sveukupnim mladenačkim izgledom.

Za razliku od invazivnih kirurških zahvata, Endolift nudi minimalno invazivnu alternativu koja zahtijeva samo male rezove ili ubode za umetanje laserskog vlakna.

kada-postajete-kandidat-za-tretman-pomladjivanja-lica

Kako djeluje?

Tijekom EndoLift tretmana, tanko lasersko vlakno se delikatno uvodi pod kožu kroz malene rezove. Laser emitira kontroliranu energiju koja selektivno cilja dublje slojeve kože. Ovo kontrolirano zagrijavanje uzrokuje skupljanje kolagenih vlakana i stimulira proizvodnju novog kolagena tijekom vremena. Rezultirajuća remodelacija kolagena zateže kožu, smanjuje fine linije i bore te povećava ukupnu elastičnost kože.

Irena Pirkl Lončar, dr. med.

Specijalist otorinolaringologije

Subspecijalist plastične i rekonstrukcijske kirurgije glave i vrata

EndoLift je revolucionarni nekirurški laserski zahvat namijenjen zatezanju i pomlađivanju kože lica. Koristi naprednu lasersku tehnologiju za poticanje proizvodnje kolagena, što rezultira poboljšanim tenom kože, teksturom i sveukupnim mladenačkim izgledom.
priprema-za-pregled i zahvat

Kandidati za EndoLift

EndoLift je prikladan za one koji traže način za pomlađivanje lica bez podvrgavanja operaciji. Kandidati uključuju one koji imaju blagu do umjerenu opuštenost kože, uz fine linije lica i bore koje nisu preizražajne. Idealni kandidati također mogu imati lokalizirano opuštanje u područjima kao što su čeljust, vrat i obrazi.

Međutim, ključno je posavjetovati se s kvalificiranim medicinskim stručnjakom ili dermatologom kako biste utvrdili je li EndoLift pravi tretman za vaše specifične potrebe i ciljeve.

oporavak

Koje prednosti donosi EndoLift?

EndoLift nudi nekoliko prednosti koje doprinose njegovoj popularnosti među pacijentima:

1. Nekirurški pristup: EndoLift pruža neinvazivnu alternativu tradicionalnim kirurškim postupcima liftinga lica, eliminirajući potrebu za velikim rezovima i smanjujući povezane rizike i vrijeme oporavka.

2. Minimalno vrijeme oporavka: U usporedbi s kirurškim opcijama, EndoLift obično uključuje minimalno vrijeme oporavka, omogućujući pojedincima da nastave svoje dnevne aktivnosti ubrzo nakon zahvata.

3. Precizan tretman: EndoLiftova precizna metoda tretmana omogućuje ciljano rješavanje lokaliziranih problema na područjima poput čeljusti, vrata i obraza.

oporavak

Može li se Endolift koristiti na trbuhu?

Endolift je prvenstveno usmjeren na pomlađivanje i zatezanje lica i obično se ne koristi na trbuhu. Međutim, ako tražite nekirurške opcije za rješavanje trbušnih problema, alternativni tretman koji treba razmotriti je CoolSculpting, također poznat kao kriolipoliza.

CoolSculpting je neinvazivna procedura koja cilja i smanjuje masne naslage na različitim dijelovima tijela, uključujući trbuh. Djeluje korištenjem tehnologije kontroliranog hlađenja za zamrzavanje i uklanjanje masnih stanica, koje tijelo zatim prirodno obrađuje i eliminira tijekom vremena. Važno je napomenuti da CoolSculpting nije rješenje za mršavljenje niti zamjena za zdrav način života te je najprikladnije rješenje za osobe koje imaju lokalizirana područja masnoće koja dijeta i tjelovježba ne uspijevaju ukloniti.

oporavak

Nuspojave EndoLift laserske metode

Iako se Endolift tretman općenito dobro podnosi, važno je biti svjestan mogućih nuspojava, koje su obično blage i privremene. To može uključivati crvenilo, oteklinu, modrice i manju nelagodu na mjestu tretmana. Ove nuspojave obično nestaju unutar nekoliko dana, uz smjernice i preporuke za ublažavanje simptoma nakon tretmana EndoLift laserom.

oporavak

Priprema za tretman EndoLift laserom

Kako bi se optimizirali rezultati postupka EndoLift laserske metode i smanjili potencijalni rizici, pacijenti bi trebali slijediti upute prije tretmana koje su dobili od zdravstvenog osoblja iz medicinske institucije u kojoj obavljaju ovaj estetski tretman.

To može uključivati izbjegavanje određenih lijekova i dodataka prehrani, prestanak pušenja i održavanje zdrave rutine njege kože.

oporavak

Oporavak

Jedna od značajnih prednosti EndoLifta je relativno brz povratak svakodnevnim aktivnostima. Pacijenti obično mogu očekivati minimalan period oporavka, a većina pojedinaca može nastaviti sa svojim ustaljenim životnim rasporedom već unutar nekoliko dana.

Ipak, treba naglasiti da je ključno pridržavati se uputa za njegu nakon tretmana koje je dao zdravstveni radnik kako bi se pospješilo optimalno zacjeljivanje i maksimizirale dobrobiti postupka.

EndoLift - cijena

Cijenu EndoLifta, kao i ostalih naših usluga, možete pronaći u cjeniku usluga.

Cjenik usluga

Akcije i popusti

Bankovne kartice – bez kamata i naknada putem POS uređaja

Zaključak

EndoLift predstavlja novitet u području nekirurškog pomlađivanja lica, nudeći pojedincima učinkovitu alternativu tradicionalnim kirurškim zahvatima. Sa svojim svojstvima stimuliranja kolagena, ciljanim pristupom liječenju i minimalnim zastojima, EndoLift je stekao popularnost kao sigurna i učinkovita metoda za povećanje zategnutosti kože, smanjenje sitnih linija i bora te postizanje mladolikijeg izgleda.

Kao i uvijek, preporučljivo je posavjetovati se s kvalificiranim medicinskim stručnjakom kako biste utvrdili je li Endolift pravi izbor na temelju individualnih potreba i željenih rezultata.

EndoLift laserski tretman u Poliklinici Kvaternik

Poliklinika Kvaternik, za svoje mnogobrojne pacijente iz Hrvatske i inozemstva, pruža razne estetske tretmane koji pomažu vratiti mladenački izgled vašeg lica i tijela (hijaluronski fileri, skinbooster tretmani, terapiju pomlađivanja matičnim stanicama iz masnog tkiva, Anti-aging Sculptra tretman i drugi), a jedan od tih tretmana jest i tretman EndoLift laserom.

EndoLift laserski tretman u Poliklinici Kvaternik obavlja Irena Pirkl Lončar, dr. med., specijalist otorinolaringologije te subspecijalist plastične i rekonstrukcijske kirurgije glave i vrata, koja već godinama pomaže mnogima da postignu mladenački i odmorniji izgled te istaknu ljepotu svog lica.

Ako želite vratiti mladenački izgled lica te se pri tome ne želite izlagati kirurškim postupcima, slobodno se obratite Poliklinici Kvaternik i dogovorite Endolift laserski tretman.

Povezane usluge

Odstranjivanje madeža

Uglavnom se zamišljaju kao smeđe promjene, tj. izrasline iznad razine kože, no mogu biti vrlo raznovrsni izgledom. Pojavljuju se na bilo kojem mjestu na koži, pojedinačno ili u grupama, a najčešće su smeđe boje. Njihova pojava nije vezana za životnu dob te se mogu pojaviti u svim dobnim skupinama.

Zakažite konzultacije

Odstranjivanje bradavica

Ovo su virusne izrasline, obično multiple, tj. pojavljuju se u grupama te se vrlo lako i često šire i na okolna područja na tijelu, a potencirane su vlažnošću kože.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje fibroma

Vezivne izrasline koje se pojavljuju u skupinama, a najčešće se nalaze na vratu, licu, dekolteu i različitim pregibima na tijelu.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje ateroma

Oni su proširene i začepljene žlijezde lojnice koji nastaju pojačanim lučenjem lojne žlijezde. Manifestiraju se u obliku čvorića na koži, odnosno ciste ili vrećice i skloni su inflamiranju.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje hemangioma

Poznati i kao vaskularni tumori, to su oštećenja tkiva koja se pojavljuju kod beba u roku od nekoliko tjedana nakon rođenja. Obično se javljaju oko vrata i glave, a predstavljaju najčešće tumore kod djece. Uglavnom nestaju kroz nekoliko mjeseci, no neki mogu trajati i godinama, te se takvi trebaju redovito pregledavati. Hemangiomi se mogu javiti i u odrasloj dobi.

Zakažite konzultacije

Uklanjanje lipoma

Javljaju se u obliku mekanih, pomičnih potkožnih čvorića, formiraju se od inkapsuliranog masnog tkiva, a mogu se pojaviti bilo gdje na tijelu.

Promjene na koži uglavnom je potrebno i preporučljivo ukloniti, i to što prije kako bismo spriječili njihovo razvijanje i prevenirali moguće zdravstvene probleme ako se radi o kancerogenim izraslinama. One se u cijelosti odstranjuju, sve se kancerogene stanice uklanjaju iz organizma, a izrasline se potom vrlo rijetko ponovno pojavljuju.

Zakažite konzultacije

Pošaljite nam poruku ili nas nazovite.

Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijeniti ovdje.

Poliklinika Kvaternik, Šubićeva ulica 27
10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 1 6131900
Mob: +385 91 6337 708

info@poliklinika-kvaternik.hr

facebook.com/PoliklinikaKvaternik
WhatsApp

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Pitajte doktora