Zakažite termin

Posebne pogodnosti povodom Dana žena  

Povodom Dana žena omogućili smo vam popust na dvije najtraženije usluge iz područja estetske kirurgije! Ako se do 20. ožujka naručite na gornju blefaroplastiku ili aplikaciju dermalnog filera za nazolabijalne bore, darujemo vas s 20% popusta na redovnu cijenu zahvata.

Odaberite jednu od metoda i otklonite neželjen umor ili bore s lica:

  • Aplikacija dermalnog filera u nazolabijalne brazde (20% popusta)

Pojava prvih znakova starenja vidljiva je već od 25. godine života – koža gubi na volumenu, a pojavljuju se fine linije i bore koje s dobi postaju sve izraženije. Nazolabijalne bore se pojavljuju od nosa do usta, a očituju se u dubokim linijama koje povezuju ta dva područja. Osvježite izgled lica i uklonite nazolabijalne bore aplikacijom filera Restylane Defyne i 1 ml platite 1.760 kn.

  • Gornja blefaroplastika (20% popusta)

Kako bismo licu vratili odmoran i mladenački izgled uz prodoran pogled, u našoj Poliklinici vršimo zahvate pomlađivanja čiji su prvi efekti vidljivi odmah. Naručite se na gornju blefaroplastiku i zahvat platite 4.800 kn. U cijenu je uključena operacija, kontrolni pregledi, vađenje šavova i set za kućno previjanje.

Za sva pitanja oko pregleda i slobodnih termina, nazovite nas na broj 01 6131 900 ili 091 6337 708 ili ispunite kontakt formu.

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH