Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u veljači

Veljača je mjesec ljubavi – prema drugima, ali i sebi samima. Vrlo često zaboravljamo da prvo moramo krenuti od sebe kako bismo imali sretan, ispunjen i zdrav život. Ne zaboravite brinuti o sebi izvana i iznutra – redovito!

Saznajte koji popusti vas očekuju u veljači i naručite se već danas:

  • UZV štitnjače i pregled endokrinologa (20% popusta)

Sumnjate na pojačan ili oslabljen rad štitnjače? Kako bismo vam postavili točnu dijagnozu, naručite se na ultrazvuk štitnjače i pregled endokrinologa i preglede obavite za samo 440 kn. Želim znati više o tretmanu!

  • UZV dječjih kukova + specijalistički pregled dječjeg ortopeda (20% popusta)

Optimalno vrijeme za pregled dječjih kukova je od 6 do 8 tjedana starosti djeteta, a svaku nepravilnost otkrivenu na vrijeme moguće je u potpunosti izliječiti bez potrebe operacije. Otklonite sve sumnje na prisutnost iščašenog kuka – naručite dijete na ultrazvuk i specijalistički pregled za samo 320 kn. Želim znati više o tretmanu!

  • Fiberendoskopski pregled glasnica i obrada promuklosti (20% popusta)

Uzroci promuklosti su raznolike, no ako ona potraje duže od tjedan dana potrebno je napraviti detaljan pregled. Kako biste izbjegli daljnje oštećenje glasnica i sačuvali kvalitetu glasa, naručite se na fiberendoskopski pregled i obradu promuklosti za samo 320 kn. Želim znati više o tretmanu!

  • Uklanjanje kondiloma (20% popusta)

Kondilomi su jedna od najčešćih spolno prenosivih bolesti koje uzrokuje HPV, a njihova pojava može biti uzrok ozbiljnih zdravstvenih problema. Naručite se na uklanjanje kondiloma i ostvarite 20% popusta.

  • Operacija pilodinalnog sinusa radiofrekventnim nožem (20% popusta)

Urasla dlaka na području trtice može djelovati bezazleno, no ne biste ju trebali ignorirati! Pilodinalni sinus može biti uzrok zdravstvenih komplikacija koje se opetovano javljaju. Kako biste prevenirali ponovnu pojavu pilodinalnog sinusa, naručite se na operaciju radiofrekventnim nožem za 3400 kn. Želim znati više o tretmanu!


Za sva pitanja oko pregleda i slobodnih termina, nazovite nas na broj 01 6131 900 ili 091 6337 708 ili ispunite kontakt formu.

Cjenik usluga   Kontaktirajte nas

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH