Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u lipnju

Pripremite kožu na dane obasjane suncem! Obavite godišnje preglede ili se naručite na beauty tretmane po promotivnim cijenama koje smo vam pripremili u lipnju.

Ultrazvuk kukova i pregled dječjeg ortopeda (20% popusta)

Optimalno vrijeme za UZV dječjih kukova je od šest do osam tjedana starosti djeteta. Neka vaše dijete raste radosno i zdravo već od malih nogu! Naručite ga na ultrazvuk kukova i pregled dječjeg ortopeda za samo 320 kuna. Više o pregledu kukova saznajte ovdje.

Uklanjanje madeža radiofrekvencijom

Primjena radiofrekvencijskog aparata pruža preciznost, kiruršku kontrolu i minimalan rizik od nastanka ožiljaka pri uklanjanju madeža i ostalih kožnih promjena. Uklonite pet kožnih promjena radiofrekvencijom za samo 999 kn. Pročitajte više o dermatoskopskom pregledu i uklanjanju madeža.

Tretman lica microneedlingom (25% popusta)

Microneedling je nekirurška metoda pomlađivanja koja djeluje na manje bore i ožiljke, te pomaže u obnovi kože i vraćanju elastičnosti. Ako želite osvježiti izgled lica i vrata, naručite se na tretman u lipnju jer vas darujemo s jednim tretmanom GRATIS. Paket usluga od pet tretmana (4+1 gratis) platite 3.600 kn. Više o microneedlingu saznajte ovdje.

Tretman lica mezoterapijom (25% popusta)

Potaknite obnovu stanica kože prirodnim tretmanom! Mezoterapija jača rast kose, a kožu čini elastičnom, sjajnom i mladolikom. Ako se na tretman naručite u lipnju, darujemo vas s jednim tretmanom GRATIS. Paket usluga od pet tretmana (4+1 gratis) platite 4.200 kn. Više o mezoterapiji saznajte ovdje.

Skinbooster Restylane Vital (15% popusta)

Osvježite izgled i pružite koži dubinsku hidrataciju! Skinbooster tretman vidljivo poboljšava teksturu kože i licu vraća svjež, blistav i mladenački sjaj. Paket usluga od dva tretmana (2×2 ml) platite po cijeni od 5.950 kn. Više o skinbooster tretmanu saznajte ovdje.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH