Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u kolovozu

Bolesti uha ili zgloba mogu značajno narušiti kvalitetu života. U kolovozu smo za vas pripremili popust na najtraženije ortopedske i otolaringološke usluge kako biste svoj odmor ili povratak na posao proveli potpuno bezbrižno.
Provjerite koje popuste smo vam pripremili i na vrijeme otklonite poteškoće ili sumnju na postojanje problema.

Otoskopski pregled ušiju i ispiranje (33% popusta)
Voda u uhu je najčešći ljetni problem koji, ako se ne tretira na vrijeme, može izazvati bolne upale. Ako se samostalno nikako ne možete riješiti vode u uhu, naručite se na specijalistički pregled za samo 300 kn i darujemo vas ispiranjem ušiju GRATIS. Više o otolaringološkom pregledu saznajte ovdje.

UZV dječjih kukova + specijalistički pregled dječjeg ortopeda (25% popusta)
Optimalno vrijeme za ultrazvuk dječjih kukova je od šest do osam tjedana starosti djeteta. Neka vaše dijete raste radosno i zdravo već od malih nogu! Naručite dijete na ultrazvuk kukova i specijalistički pregled ortopeda za samo 300 kuna. Više o pregledu kukova saznajte ovdje.

Specijalistički pregled ortopeda uz ultrazvuk zgloba GRATIS (110 kn uštede)
Bol u zglobu može značajno otežati svakodnevno obavljanje obveza, narušiti zadovoljstvo i kvalitetu života. Za preciznu i točnu dijagnozu, naručite se na specijalistički pregled ortopeda i darujemo vas ultrazvukom zgloba GRATIS. Iskoristite popust na ovu uslugu i pregled obavite za samo 400 kuna. Više o pregledu koljena saznajte ovdje.

Tretman viskosuplementima uz ultrazvuk i specijalistički pregled ortopeda (do 410 kn uštede)
Viskosuplementacija je metoda liječenja promjena u zglobovima koja dugoročno popravlja kvalitetu života, pokretljivost i stupanj tjelesne aktivnosti bez prisutnosti boli. Usporite proces starenja hrskavice i riješite se boli! Obavite tretman injekcijom Hyalubrix uz ultrazvuk i specijalistički pregled ortopeda ovisno o lokalizaciji boli:

Liječenje kuka: 2.100 kuna
Liječenje koljena ili drugih zglobova: 1.700 kuna

Više o liječenju zglobova hijaluronskom kiselinom saznajte ovdje.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH