Zakažite termin
Popusti na preglede

Popusti u travnju

Dolaskom proljeća postajemo svjesniji sebe, svog zdravlja i izgleda. Na putu do pozitivne promjene omogućili smo vam nekoliko popusta na preglede i tretmane koji će značajno poboljšati kvalitetu života, utjecati na zdravlje, izgled i opće osjećanje.

  • Dermatoskopski pregled + uklanjanje madeža

Ako još uvijek niste obavili godišnji pregled madeža, travanj je idealno vrijeme za to! Uvjerite se u zdravlje svoje kože prije nego ljeto pokuca na vrata. Obavite detaljan pregled madeža i uklonite sumnjive ili neželjene kožne promjene.

U travnju vas darujemo s popustom na dvije metode uklanjanja te ih sada možete pronaći po cijeni od 999 kuna:

Radiofrekvencijsko uklanjanje madeža (do tri promjene), ili
Kirurško uklanjanje madeža (do dvije promjene).

Saznajte više o uklanjanju madeža ovdje.

  • Ultrazvuk kukova i pregled dječjeg ortopeda (20% popusta)

Optimalno vrijeme za UZV dječjih kukova je od šest do osam tjedana starosti djeteta. Neka vaše dijete raste radosno i zdravo već od malih nogu! Naručite ga na ultrazvuk kukova i pregled dječjeg ortopeda za samo 320 kuna. Saznajte više o ultrazvuku dječjih kukova ovdje.

  • Operacija karpalnog kanala (20% popusta)

Uklonite bol i trnce u ruci ili šaci uzrokovane pritiskom na medijani živac. Naručite se na dekompresiju karpalnog kanala i ostvarite 20% popusta u travnju – jednu ruku operirajte za 5.600 kuna, a obje za 10.000 kuna. Saznajte više o operaciji karpalnog kanala ovdje.

  • Otoskopija i toaleta uha (20% popusta)

Svrbež, oslabljen sluh i začepljeno uho mogu biti simptomi prekomjernog nakupljanja ušnog voska, ali i vode u uhu. Obavite specijalistički pregled i ispiranje ušiju za samo 240 kuna. Saznajte više o otolaringološkim uslugama ovdje.

  • PRP lica + dermalni filer za nazolabijalne bore ili usne (20% popusta)

Osvježite izgled i obrišite tragove vremena s lica! U travnju smo osmislili poseban beauty paket uz kojeg će vaše lice ponovno poprimiti mladolik izgled. Naručite se na PRP tretman pomlađivanja krvnom plazmom i dermalne filere Restylane Defyne ili Restylane Kysse po promotivnoj cijeni od 3.760 kuna. Saznajte više o PRP tretmanu pomlađivanja i hijaluronskim dermalnim filerima.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Pošaljite upit

Odaberite datoteku

Dodajte fotografiju, dokument ili nalaz od liječnika
Pročitao/la sam uvjete poslovanja i suglasan/na sam za davanje osobnih podataka koje Poliklinika Kvaternik kao Voditelj obrade prikuplja za poboljšanje mog korisničkog iskustva.
Nužno je prihvatiti ove Opće uvjete.
Za povlačenje privole i slaganje s našim uvjetima obratite nam se na info@poliklinika-kvaternik.hr ili svoje postavke promijenite ovdje.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH