Zakažite termin
Ljubav je briga

Ljubav je briga!

U veljači svi pričaju o darovanju bolje polovice povodom Dana zaljubljenih, no nema razloga da u ovom mjesecu ne darujete i svoje bližnje – majku, oca, braću, djecu ili prijatelje.

Nije nužno imati dijagnozu kako biste se odlučili otići na preventivan pregled. Upravo nam oni daju točan uvid u naše zdravstveno stanje, ali i povećavaju šanse za izlječenjem ako se prisutnost bolesti otkrije dovoljno rano.

Ne zaboravite da je ljubav briga – o samome sebi, ali i o drugima. Tim povodom u Mjesecu ljubavi darujemo vas s dodatnim pogodnostima za vaše najbliže. Naručite se na jedan od sljedećih pregleda u veljači i ostvarite čak 50% popusta na pregled za drugu osobu:

⦁ Ultrazvuk dojki

Jedna od najučinkovitijih i najčešće primjenjivanih dijagnostičkih metoda na kojima se temelji dijagnostika raka dojke jest upravo ultrazvučni pregled dojki. Otklonite svaku sumnju na postojanje problema i pregled obavite za 300 kn. Ako na pregled dovedete drugu osobu, darujemo ju s pregledom u pola cijene – ukupno 150 kn. Želim znati više o pregledu!

⦁ Ultrazvuk prostate

Učestalost pojave raka prostate raste s dobi, stoga muškarci iznad 40 godina trebaju redovito obavljati preventivne preglede. Naručite se na ultrazvuk prostate i pregled obavite za 200 kn. Ako na pregled dovedete drugu osobu, darujemo ju s pregledom u pola cijene – ukupno 100 kn. Želim znati više o pregledu!

⦁ Dermatoskopski pregled + uklanjanje jednog madeža radiofrekvencijom

Primjena radiofrekvencijskog aparata ostavlja minimalan rizik od nastanka ožiljaka pri uklanjanju kožnih promjena. Naručite se na dermatoskopski pregled i uklonite jedan madež radiofrekvencijom za 700 kn. Ako na pregled dovedete drugu osobu, navedene usluge plaća samo 350 kn. Želim znati više o pregledu!

⦁ Kompletan ORL pregled + videoendoskopski pregled + bris

Ako već dugo imate simptome bolesti uha, nosa i grla naručite se na kompletan otolaringološki pregled, uključujući videoendoskopiju i bris za 1000 kn. Ako na pregled dovedete drugu osobu, navedeni paket usluga plaća samo 500 kn. Želim znati više o pregledu!

Za sva pitanja oko pregleda i slobodnih termina, nazovite nas na broj 01 6131 900 ili 091 6337 708 ili ispunite kontakt formu.

Leave a Comment

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH